Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

Τουρτουρίσματα...




Μπρρρρρρρ κρύο... μου έλειψε να πω την αλήθεια ήθελα πολύ να έρθει ήταν καιρός του έλα όμως που σαν χαζούλι που είμαι δεν είχα αφήσει ούτε μια μπλούζα έξω και όταν το πείρα χαμπάρι ήταν 5 λεπτά πριν φύγω για δουλειά άντε να προλάβεις εκείνη την ώρα να κατεβάσεις μπλούζες και ζακέτες και ότι άλλο σου έρθει στο κεφάλι από τα τόσα που έχεις φορτώσει στο πάνω ράφι της ντουλάπας που καλά καλά δεν κλείνει από την πίεση..

Είναι υπέροχα που ήρθε ξανά θέλω χειμώνα μου αρέσει ξέρετε κρύο έξω, ζεστούλα μέσα αγκαλίτσες με τον λατρεμένο ταινιούλες η μάλλον ρεσιτάλ ταινιών γιατί είμαστε και της υπερβολής και ατελείωτες κραιπάλες με τα καλούδια από τα delivery.. α.. ναι είναι ακόμη ένα ελάττωμα μου μαγειρεύω αλλά βαριέμαι να το κάνω οπότε ο κυρ Κώστας στη γειτονιά κάνει κάτι γεμιστά της μαμάς μούρλια.

Το μόνο άσχημο είναι που αρχίζουν να κρυώνουν πάλι τα πατουσάκια και το βράδυ όταν πάω να τα χώσω ανάμεσα στα ζεστά πόδια του καλού μου ξυπνάει τρελαμένος από την υπέροχη δροσερή αίσθηση που του προσφέρω και αρχίζει τα γνωστά περί γυναικών και των αναθεματισμένων κρύων ποδιών τους ε.. αμάν τι να κάνουμε γι αυτό υπάρχετε για να μας ζεσταίνετε κάποιο λόγω είχε η φύση που μας έκανε τόσο διαφορετικούς..

Φανταστείτε λέει ένα κόσμο δίχως εμάς τα τόσο χαριτωμένα και διαφορετικά πλάσματα ποιον θα είχατε βρε να σας γκρινιάζει να σας πειράζει όταν δεν θέλετε να σας σπάει τα νεύρα με το ζάπινγκ στη TV αλλά και ποιον θα είχατε να σας αγκαλιάζει να σας σκεπάζει το βράδυ να σας φιλάει τρυφερά πριν φύγετε για δουλειά να σας σκάει ένα χαμόγελο όλο πονηριά και υπονοούμενο από αυτά που σας αρέσουν γιατί σας προετοιμάζουν για τα επόμενα ...

Αν δεν μας είχατε βρε θα υπήρχε μόνο χειμώνας στη ζωή σας και είναι ωραία να υπάρχουν και οι 4 εποχές ....παρά τους καύσωνες παρά τις βροχές παρά τους παράξενους κρύους ανοιξιάτικους ήλιους και είναι ωραία δεν λέω να κρυώνεις καμιά φορά αλλά και σαν την ζεστή μιας μοναδικής αγκαλιάς που θα βρείτε...?

4 σχόλια:

naya είπε...

Κ εμενα απροετοιμαστη με βρηκε η βροχουλα..αλλα τι να γινει?Μας αρεσει!Oσο για τους αντρες εχω απορια..γιατι ολοι εχουν ζεστα ποδια τελικα??
φιλια

truth around us......... είπε...

Καλή μου naya σωστά το θέτεις μήπως πρέπει να αρχίσουν να το σκέφτονται λίγο πιο πολύ αυτό το γιατί ?
Ε δεν μπορεί να είναι τόσο τυχαίο...
Φιλιά καλό βροχερό βραδάκι.

Eric Draven είπε...

Φανταστείτε όμως κι έναν κόσμο χωρίς εμάς.....

Που θα βάζατε τότε να ζεστένετε τα κρύα σας πατουσάκια...?

:))

Καλή σου μέρα και καλή εβδομάδα.

truth around us......... είπε...

Καλημεραααα...!!
Τότε κάτι θα σκεφτόμασταν βρε Eric ίσως αγοράζαμε ηλεκτρική κουβέρτα δεν ξέρω αλλά δεν θα μέναμε έτσι...
Αυτό που πραγματικά θα μας έλειπε θα ήταν οι αγκαλιές κάτω από την κουβερτούλα..και όλα τα υπόλοιπα φυσικά...
Ζεστά φιλία...