Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

Clouds


Πάντα ήθελα να φτάσω κοντά τους να ξαπλώνω ανέμελα πάνω τους να τα αγγίξω να τα μυρίσω είχα τη αίσθηση ότι η μυρωδιά τους θα είχε κάποιες δροσερές νότες σπάνιων αρωμάτων. Μπορει να με πείτε ονειροπόλα δεν θα είστε οι μόνοι άλωστε υπάρχουν πολλοί που μου το λένε και με προσγειώνουν απότομα , μόνο που εγώ δεν θέλω να κατέβω δεν μπορούν να καταλάβουν είναι καλό καμιά φορά να αφήνουμε το νου μας να ταξιδεύει..

Φαντασία μου πλανεύτρα όπως λέει και ένα γνωστό μας άσμα είσαι η πιο μεγάλη ψεύτρα…Ψεύτρα…..?μάλλον κάνανε λάθος στον στοίχο σε αυτό το σημείο σίγουρα δηλαδή γιατί αν είναι να μας λέει και αυτή ψέματα τι θα απογίνουμε εμείς οι παράξενοι και οι ονειροπόλοι... ? Αφήστε που καμιά φορά εκεί που μας πάει είναι πιο γλυκά και ήσυχα από όσα φανταζόμαστε….

Στο θέμα μας πάλι περί clouds και συναφή. Μικρή λοιπόν τις Κυριακές όταν μας έπαιρνε ο μπαμπάς και η μαμά για εκδρομή, είχα μια κακία συνήθεια το έκανα ξέρετε χωρίς να με βλέπουνε και καμιά φορά παρέσυρα και τον μικρό μου αδερφό στη βλακεία μου αυτή, καθόμασταν στις πίσω θέσεις του αυτοκινήτου ανοιχτά παράθυρα πάντα, "γιατί μονό καλοκαίρι και άνοιξη κάναμε αυτές τις εκδρομές" και εκεί που δεν μας έπαιρναν χαμπάρι με αρχή εμένα φυσικά " για να δείξουμε και το καλό παράδειγμα" βγάζαμε τα χεράκια έξω και αισθανόμασταν τι να σας πω σαν να πετάμε μου έλεγε μετά ο μικρός, αν μας καταλάβουν θα έχει τιμωρία μήπως να μην το κάνουμε ξανά? και εγώ σαν πιο μεγάλη και φιλοσοφημένη του απαντούσα ναι αλλά τώρα θα ξέρεις πως μπορεί να είναι τα σύννεφα άρα μικρέ μου άξιζε έστω και λίγο το ρίσκο.

Προσπαθώ να τα έχω σαν καλή ανάμνηση μες στο μυαλό μου να μη σκέφτομαι ότι φέρνουν μαυρίλα πολλές φορές και σκοτεινιάζει εκτός από τον ουρανό και η καρδιά και η ψυχή μας λέω αστα να κάνουν το πέρασμα τους ήταν η ώρα τους να έρθουν απλά περίμενε λιγάκι κράτα ομπρέλα για παν ενδεχόμενο και δες κάπου εκεί θα έρθει η λύτρωση, γιατί τα άτιμα πάντα μετά από τα σκοτάδια τους φέρνουν ένα φως τόσο καθαρό που λες και παραγγελιά το είχανε κάνει …...

6 σχόλια:

Eric Draven είπε...

Αυτό ακριβώς είναι και το καλύτερο...Οτι πέρα από την δική τους ομορφιά, τα σύννεφα κρύβουν από πίσω τους κάτι ακόμα ομορφότερο και λαμπρό, τον ίδιο τον ήλιο.

Καλή σου μέρα μικρή ονειροπόλα.

truth around us......... είπε...

Δεν ξέρω αν είναι ο ήλιος η μερικές ακτίνες του αλλά εκείνη την ώρα φαντάζει τόσο διαφορετικό που μου φαίνεται υπέροχο

Καλημέρα και σε εσένα γλυκέ μου παράξενε....

naya είπε...

Μικρη νομιζα οτι τα συννεφα ειναι απο βαμβακι,οταν εμαθα οτι δεν ειναι απογοητευτηκα γιατι δεν θα μπορουσα να τα πιασω ποτε..(με τα χερια).Τωρα ειμαι στη φαση που ψαχνω αλλους τροπους να πιασω τα συννεφα.Καμια ιδεα??
:)

truth around us......... είπε...

Δεν ξέρω εγώ ακόμη εφαρμόζω αυτό που έκανα μικρή ξέρεις χεράκι έξω από αυτοκίνητο και φαντασία να ταξιδεύει εκεί ψηλά , αλλά να είσαι σίγουρη αν βρω καλύτερο τρόπο θα είμαι η πρώτη που θα σου το πω…....
Φαντάσου και θα δεις ότι ίσως να μην είναι τόσο δύσκολο ....
Καλό βράδυ :)

Pan είπε...

Καλημέρα.

Καλό ταξίδι στην "μπλογκόσφαιρα" εύχομαι.

truth around us......... είπε...

Thanks κάλε μου Pan....
Αλήθεια το Pan είναι απο το Peter Pan?
Φιλιά και καλημέρες....